Tandartsverzekering
Een tandartsverzekering is een zeer nuttige investering. Het gaat namelijk niet alleen om een mooi en gezond gebit maar een tandarts doet nog veel meer. Door twee keer per jaar naar de tandarts te gaan wordt uw mond ook gecontroleerd op eventuele ontstekingen. Een ontsteking kan u namelijk een tand of kies kosten.

Beperkte dekkingen
Bij de verschillende mogelijkheden die de verzekeraars aanbieden, valt op dat men eigenlijk nooit een volledige dekking geeft.  Sommige verzekeraars vergoeden standaard 75% van de tandartskosten tot  2.000 per jaar.  Anderen vergoeden wel 100%, maar dan tot maximaal  1.000 per jaar.
Het maakt het vergelijken niet makkelijker.

Premies
Afhankelijk van de uiteindelijke dekkingskeuze lopen de premies uit een van 12 per persoon per maand tot  33. Met name het maximaal uit te keren per jaar beinvloed de premiehoogte.

Als onafhankelijk adviseurs beschikken wij over de polisvoorwaarden van vrijwel alle tandartsverzekeringen die er zijn. Van veel daarvan zijn zelfs de onderlinge verschillen overzichtelijk in kaart gebracht om goed met elkaar te kunnen vergelijken.